ICT Beheerder
Back to archive
CommunicativeOrganisationalHoofddorpAll Markets

Our vacancies are in Dutch because many of our customers require an understanding of the Dutch language. If you are willing to invest to learn Dutch and you have a place of residence in the Netherlands, you are welcome to send an open application.

Waar ga je werken?

Bij ADSE delen we een passie voor transportsystemen en vinden we het belangrijk om met ons werk bij te dragen aan het veilig, betrouwbaar, betaalbaar en duurzaam vervoeren van passagiers en vracht. We.Love.Transport!

Als onafhankelijk ingenieurs- en adviesbureau ondersteunen wij onze klanten in de luchtvaart, mobiliteit, defensie en maritieme markt. Met projecten in de volledige levenscyclus van het transportsysteem. Van innovatieve onderzoeksprojecten tot ondersteuning van fabrikanten, gebruikers en regelgevers. We hebben een platte organisatie waar eigen verantwoordelijkheid en initiatief hoog in het vaandel staan.

Wat ga je doen?

Wij werken met ongeveer 80 collega’s voor vele verschillende (nationale en internationale) klanten die steeds meer digitaal en met complexere software werken. Dat levert uitdagende ICT vraagstukken op. Als ICT collega ondersteun je samen met onze ICT manager, dagelijks 75 ADSE collega’s zodat zij hun kennis en ervaring optimaal kunnen inzetten voor onze klanten. Je helpt bij de levering van zowel de ICT hardware als software oplossingen die de ADSE collega’s nodig hebben om hun werkzaamheden bij klanten, thuis of op ons kantoor in Hoofddorp uit te voeren.

Wat zoeken wij in jou?

  • Je hebt minimaal een afgeronde MBO-4 ICT opleiding en HBO werk- en denkniveau.
  • Je hebt kennis van Windows 10 / 11, Microsoft 365, Azure Directory Services, Application packaging, Virtual Desktops en Linux Server.
  • Je hebt affiniteit met network en firewalling.
  • Je bent 32 tot 40 uur beschikbaar op onze locatie in Hoofddorp.
  • Je kunt zelfstandig vragen van medewerkers analyseren en bedenkt hiervoor standaard oplossingen.
  • Je toetst je oplossingen met de ICT manager.
  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden, bent creatief, klantvriendelijk en leergierig.

Wat kunnen wij je bieden?

Een baan waarin je jezelf blijvend kunt ontwikkelen op gebied van ICT, samenwerkt met alle ADSE collega’s en waar je vanaf het begin zelfstandig aan de slag gaat bij een leuke organisatie, waar wordt gewerkt voor onze klanten en waar ook tijd is om met collega’s iets te ondernemen. Bij ons komen medewerk(st)ers op de eerste plaats. Je bent nauw betrokken bij het vormgeven van jouw loopbaan en de ontwikkeling van het vakgebied.

Pas jij bij ADSE?

Vul dan het onderstaande formulier in, of neem contact op met Human Resources via jobs@adse.eu

Application form

See what ADSE can do for you