Systems Engineering Consultant
Back to archive
AnalyticalConsultingHBO/WOHoofddorpAll Markets

Our vacancies are in Dutch because many of our customers require an understanding of the Dutch language. If you are willing to invest to learn Dutch and you have a place of residence in the Netherlands, you are welcome to send an open application.

 

Waar ga je werken?

Bij ADSE delen we een passie voor transportsystemen en vinden we het belangrijk om met ons werk bij te dragen aan het veilig, betrouwbaar, betaalbaar en duurzaam vervoeren van passagiers en vracht. We.Love.Transport!

Als onafhankelijk ingenieurs- en adviesbureau ondersteunen wij onze klanten in de luchtvaart, mobiliteit, scheepvaart en defensie. Met projecten in de volledige levenscyclus van het transportsysteem. Van innovatieve onderzoeksprojecten tot ondersteuning van fabrikanten, gebruikers en regelgevers. We hebben een platte organisatie waar eigen verantwoordelijkheid en initiatief hoog in het vaandel staan.

Wat ga je doen?

Transportsystemen moeten aan steeds scherpere eisen voldoen: veilig, betrouwbaar, beschikbaar, betaalbaar en dat in een snel ontwikkelende omgeving op gebied van duurzaamheid, autonomie en digitalisering. Als Systems Engineering Consultant help je de ambities van onze klanten waar te maken voor de transportsystemen van nu en in de toekomst.

Gepassioneerd door het vakgebied van Systems Engineering adviseer je in projecten van ontwerp tot end of life bij organisaties. Door actief mee te denken met klanten help je hen om structuur aan te brengen in het ontwikkelproces en grip te krijgen op behoeften en eisen van alle belanghebbenden.

Daarnaast zet je jouw kennis en ervaring in om processen bij onze klanten blijvend te verbeteren, collega’s te trainen en te coachen en draag je jouw kennis en ervaring over. Je bent geen adviseur op afstand. Het werk vindt daarom vrijwel altijd plaats in multidisciplinaire technische teams bij de klant en zijn leveranciers, (deels) op locatie in binnen- en buitenland.

Wat zoeken wij in jou?

  • Je hebt een afgeronde technische of bedrijfskundige HBO of WO opleiding;
  • Je hebt affiniteit met (Model Based) Systems Engineering;
  • Kennis en interesse op gebied van Project Management, Configuratie Management, Risk Management en Kwaliteitsmanagement is een pré;
  • Je hebt aantoonbare affiniteit of relevante ervaring in onze kernmarkten (luchtvaart, mobiliteit, defensie en maritieme markt);
  • Je bent in staat om effectief verbinding te leggen tussen de business, technologie, de mensen en de IT-tools;
  • Je bent communicatief vaardig, verbindend, gestructureerd, enthousiast en ondernemend en bent in staat om integraal te denken over meerdere disciplines en belangen.

Wat kunnen wij je bieden?

ADSE biedt een dynamische werkomgeving in de boeiende wereld van transport. Werken aan mooie uitdagende projecten bij een maatschappelijk betrokken werkgever met gemotiveerde en ervaren collega’s.

Bij ons komen medewerk(st)ers op de eerste plaats. Jij bent aan zet bij de keuze voor het project dat het beste bij jouw ontwikkeling past. Je kunt bij ons in diverse markten, vakgebieden en rollen aan de slag. Je bent nauw betrokken bij het vormgeven van jouw loopbaan en de ontwikkeling van het vakgebied.

Pas jij bij ADSE?

Vul dan het onderstaande formulier in, of neem contact op met Human Resources via jobs@adse.eu

Application form

See what ADSE can do for you