Technical Project Manager
Back to archive
Project ManagementHBO/WOHoofddorpAll Markets

Our vacancies are in Dutch because many of our customers require an understanding of the Dutch language. If you are willing to invest to learn Dutch and you have a place of residence in the Netherlands, you are welcome to send an open application.

 

Waar ga je werken?

Bij ADSE delen we een passie voor transportsystemen en vinden we het belangrijk om met ons werk bij te dragen aan het veilig, betrouwbaar, betaalbaar en duurzaam vervoeren van passagiers en vracht. We.Love.Transport!

Als onafhankelijk ingenieurs- en adviesbureau ondersteunen wij onze klanten in de luchtvaart, mobiliteit, scheepvaart en defensie. Met projecten in de volledige levenscyclus van het transportsysteem. Van innovatieve onderzoeksprojecten tot ondersteuning van fabrikanten, gebruikers en regelgevers. We hebben een platte organisatie waar eigen verantwoordelijkheid en initiatief hoog in het vaandel staan.

Wat ga je doen?

Transportsystemen moeten aan steeds scherpere eisen voldoen: veilig, betrouwbaar, beschikbaar, betaalbaar en dat in een snel ontwikkelende omgeving op gebied van duurzaamheid, autonomie en digitalisering. Bij de ontwikkeling van transportsystemen en gerelateerde processen zijn veel partijen betrokken. Als Technical Project Manager neem je verantwoordelijkheid om onze klanten te ondersteunen hun complexe (technische) vraagstukken op te lossen.

Tot je taken behoren het ophalen van de klantvraag, de behoeften en vaak tegenstrijdige belangen vertalen via een gestructureerde aanpak in een gewenste aanpak, het opstellen van offertes, het realiseren van de oplossing (binnen de gestelde randvoorwaarden van tijd en geld), het aansturen en bijsturen van multidisciplinaire teams van de klant én ADSE collega’s, en het afstemmen van kansen en risico’s met je team en de klant. Het werk vindt vrijwel altijd plaats bij de klant en zijn leveranciers, (deels) op locatie in binnen- en buitenland.

Wat zoeken wij in jou?

  • Je hebt een afgeronde technische of bedrijfskundige HBO of WO opleiding die techniek en organisatie verbindt;
  • Ervaring met complexe ontwikkelprogramma’s (systeemontwikkeling, optimalisatie van operatie/onderhoud en productie);
  • Je hebt kennis van Projectmanagement methodieken zoals Prince/IPMA, Agile/SAFE;
  • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring als projectleider of projectmanager van technische ontwikkel- of adviesprojecten in onze kernmarkten;
  • Je neemt op basis van je technische expertise en systematische manier van werken besluiten en je voelt je verantwoordelijk voor het resultaat;
  • Je bent communicatief vaardig, gestructureerd, proactief, enthousiast en ondernemend en bent in staat om integraal te denken over meerdere disciplines en belangen.

Wat kunnen wij je bieden?

ADSE biedt een dynamische werkomgeving in de boeiende wereld van transport. Werken aan mooie uitdagende projecten bij een maatschappelijk betrokken werkgever met gemotiveerde en ervaren collega’s.

Bij ons komen medewerk(st)ers op de eerste plaats. Jij bent aan zet bij de keuze voor het project dat het beste bij jouw ontwikkeling past. Je kunt bij ons in diverse markten, vakgebieden en rollen aan de slag. Je bent nauw betrokken bij het vormgeven van jouw loopbaan en de ontwikkeling van het vakgebied.

Pas jij bij ADSE?

Vul dan het onderstaande formulier in, of neem contact op met Human Resources via jobs@adse.eu

Application form

See what ADSE can do for you