Technical Talent
Back to archive
AnalyticalCommunicativeHBO/WOHoofddorpAll Markets

Our vacancies are in Dutch because many of our customers require an understanding of the Dutch language. If you are willing to invest to learn Dutch and you have a place of residence in the Netherlands, you are welcome to send an open application.

 

Waar ga je werken?

Bij ADSE delen we een passie voor transportsystemen en vinden we het belangrijk om met ons werk bij te dragen aan het veilig, betrouwbaar, betaalbaar en duurzaam vervoeren van passagiers en vracht. We.Love.Transport!

Als onafhankelijk ingenieurs- en adviesbureau ondersteunen wij onze klanten in de luchtvaart, mobiliteit, scheepvaart en defensie. Met projecten in de volledige levenscyclus van het transportsysteem. Van innovatieve onderzoeksprojecten tot ondersteuning van fabrikanten, gebruikers en regelgevers. We hebben een platte organisatie waar eigen verantwoordelijkheid en initiatief hoog in het vaandel staan.

Wat ga je doen?

Transportsystemen moeten aan steeds scherpere eisen voldoen: veilig, betrouwbaar, beschikbaar, betaalbaar en dat in een snel ontwikkelende omgeving op gebied van duurzaamheid, autonomie en digitalisering. Als technisch talent ga je in teamverband werken aan verschillende uitdagende projecten voor onze klanten.

Je draagt met jouw kennis en ervaring bij aan de uitdagingen voor de huidige en volgende generatie transportsystemen, onder andere op gebied van duurzaamheid, digitalisering en autonome systemen. Het werk vindt vrijwel altijd plaats in multidisciplinaire technische teams bij de klant en zijn leveranciers, (deels) op locatie in binnen- en buitenland.

Wat zoeken wij in jou?

  • Je hebt een afgeronde Universitaire Technische Master.
  • Je hebt aantoonbare kennis, ervaring en/of affiniteit met transportsystemen.
  • Je houdt van het oplossen van technische problemen.
  • Je bent breed georiënteerd en wilt door het uitvoeren van projecten in verschillende omgevingen jezelf ontwikkelen en steeds beter ontdekken waar je kracht ligt.
  • Je bent kritisch over je eigen werk en staat open voor reflectie met collega’s.
  • Je bent nieuwsgierig, creatief, leergierig, zelfstandig en ondernemend.

Wat kunnen wij je bieden?

ADSE biedt een dynamische werkomgeving in de boeiende wereld van transport. Werken aan mooie uitdagende projecten bij een maatschappelijk betrokken werkgever met gemotiveerde en ervaren collega’s.

Bij ons komen medewerk(st)ers op de eerste plaats. Jij bent aan zet bij de keuze voor het project dat het beste bij jouw ontwikkeling past. Je kunt bij ons in diverse markten, vakgebieden en rollen aan de slag. Je bent nauw betrokken bij het vormgeven van jouw loopbaan en de ontwikkeling van het vakgebied.

Pas jij bij ADSE?

Vul dan het onderstaande formulier in, of neem contact op met Human Resources via jobs@adse.eu

Application form

See what ADSE can do for you