Trots op de ADSE vrouwen!

Trots op de ADSE vrouwen!

Er wordt veel gesproken over diversiteit op de werkvloer. Bij ADSE Consulting and Engineering werken al sinds de oprichting in 1996 vrouwen in de techniek en in de directie. Vrouwen die gewaardeerd willen worden omdat ze inhoudelijk goed zijn en die een verantwoordelijkheid voelen om alle vrouwen en meisjes te laten zien hoe leuk het is om te werken in de techniek.

Er heerst bij de jonge generaties grote onzekerheid over (digitalisering) van werk, het vinden van een huis en de gevolgen van klimaatveranderingen. Maar misschien nog wel het meest over de verschillende opvattingen die er zijn en het gevoel te moeten kiezen van een kant. Wij zien als overeenkomst bij jonge mensen die we aannemen dat ze het allemaal belangrijk vinden met hun talenten een toegevoegde waarde te leveren aan de toekomst. We hebben hun intelligentie, creativiteit, flexibiliteit en moed nodig om verschillen te overbruggen. Daar zijn alle mensen van de jonge generaties voor nodig!

De Sociaal Economische Raad (SER) streeft naar diversiteit in de top. Voor technische bedrijven vraagt dat om meer diversiteit in de techniek. Diversiteit begint dus al bij kinderen, thuis, op lagere en middelbare scholen, vervolgopleidingen en daarna met gelijke kansen op de werkvloer. Bij ADSE doen we dat door samen met jou te zoeken naar passende rollen bij jouw kracht, talent en ambities, naar wie je bent als mens, waar je goed in bent en hoe je waarde wilt toevoegen.

De directie van ADSE bestaat al sinds 2010 uit één vrouw en één man; de Head of Design van onze EASA approved Design Organisation is een vrouw, de teamleider voor Reliability & Maintenance Management is een vrouw, de Quality Lead is een vrouw en de ICT Beheerder is een vrouw. En er werken nog meer vrouwelijke ingenieurs bij ons met een passie voor transportsystemen.

Last but not least, worden alle collega’s ondersteund op gebied van financiën, HR en secretariaat door een team van vijf vrouwen en twee mannen. Heb jij interesse om te gaan studeren in de techniek of een passie voor transportsystemen? De ADSE vrouwen Hiba Doore, Ilja AchterbergJarka Bouwmeester - JanssenJenny van der PolsKatharina ErtmanNina KoolShadia Shaneh Saz en Sieta Pierik, allen met een ICT of technische achtergrond vertellen je er graag meer over!

Natuurlijk gaat diversiteit veel verder dan vrouwen in de techniek en in de top van een bedrijf. Het gaat erom dat de mensen die werken bij een bedrijf een afspiegeling zijn van de maatschappij en dan is er veel meer werk te doen dan alleen meer vrouwen in de techniek of in de top. Ook bij ADSE. Bij ADSE willen we op dit gebied graag voorop lopen, niet omdat er een quotum of een wetgeving is, maar omdat we er een beter en leuker bedrijf van worden.

More information?

Interested in what we can do for you? Feel free to contact our Business Development Manager Aerospace.

Ronald Roosjen

Human Resources

Contactinformation
jobs@adse.eu
+31 (0) 23 5542255

See what ADSE can do for you