Lead Advisor Reliability and Maintenance
Back to archive
AnalyticalConsultingMaintenance & ReliabilityHBO/WOHoofddorpAll Markets

Wanneer past deze vacature bij jou?            

Ben jij klaar voor een uitdagende rol waarin jij onze klanten in diverse markten adviseert op het gebied van Reliability en Maintenance? Wij zijn op zoek naar een gedreven professional die de uitdaging aangaat om de gewenste RAMS, ILS en Life Cycle Cost prestaties te realiseren in de hedendaagse ontwerptrajecten. Als Lead Advisor speel je een cruciale rol in het behalen van deze doelstellingen, samen met onze gewaardeerde klanten. Of het nu gaat om het aanschaftraject van nieuw rollend materieel, schepen, defensievoertuigen of de optimalisatie van vlootprestaties bij een luchtvaartmaatschappij, jij staat paraat.

Wat ga je doen?

Als Lead Advisor Reliability and Maintenance ben jij de steunpilaar voor onze klanten op weg naar het behalen van optimale RAMS-prestaties. Jouw rol is veelzijdig en cruciaal:

Je bent de architect van succes: Je staat aan de frontlinie bij het opstellen van de juiste RAMS-eisen voor onze klanten. Met jouw expertise zorg je ervoor dat deze eisen niet alleen worden vastgelegd, maar ook daadwerkelijk worden behaald.

Jij bent de gids door het aanschaftraject: Of het nu gaat om nieuwe treinen, schepen of vliegtuigen, jij bent erbij om ervoor te zorgen dat de processen naadloos worden ingericht. Je laat onze klanten zien hoe ze borgen dat aan de gestelde RAMS-eisen wordt voldaan.

Je bent de verzekeraar van naleving: Door jouw begeleiding kunnen onze klanten aantonen dat ze voldoen aan alle vereiste RAMS-eisen. Jouw grondige aanpak en scherpe analyses zijn de sleutel tot hun succes.

Strategieën en visies worden werkelijkheid dankzij jou: Je staat zij aan zij met onze klanten bij het vaststellen van strategieën en visies. Maar daar blijft het niet bij; je draagt ook actief bij aan het ontwikkelen van processen en organisaties die écht effectief en efficiënt zijn.

 

Jij bent de drijvende kracht achter het continu verbeteren: Je speelt een essentiële rol bij het helpen van onze klanten om hun gewenste prestatieniveaus te bereiken en te handhaven. Met jouw scherpzinnige analysevaardigheden en oog voor detail identificeer je knelpunten en bied je praktische verbetersuggesties. Hierdoor kunnen onze klanten stappen zetten naar prestatieniveaus die voorheen buiten bereik leken.

In deze rol ben jij niet alleen een adviseur, maar ook een mentor, een visionair en een drijvende kracht achter het succes van onze klanten. Ben jij klaar om je stempel te drukken op de wereld van Reliability en Maintenance? Solliciteer nu en begin aan een reis vol uitdaging, voldoening en groei!

Met jouw expertise en ervaring adviseer je onze klanten over de inrichting en optimalisatie van het onderhoud, ILS en LCC. Je helpt bij het vaststellen van strategieën en visies, en je draagt bij aan de ontwikkeling van effectieve en efficiënte processen en organisatiestructuren. Samen met de klant werk je aan het opstellen van RAMS/ILS/LCC eisen, het uitvoeren van RAMS/LCC analyses en het voorstellen van aangepaste onderhoudsprocessen. Bovendien ben je altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in het vakgebied, zoals data-gedreven en risico-gestuurd onderhoud.

Deze uitdagende functie brengt je vaak naar multidisciplinaire technische teams bij de klant en hun leveranciers, zowel nationaal als internationaal.

Wat verwachten wij van jou?

  • Je hebt een afgeronde HBO of WO technische opleiding.
  • Je hebt aantoonbare kennis van en ruime ervaring met het inrichten en optimaliseren van onderhoudsprocessen, het aansturen en verbeteren van RAMS activiteiten in ontwerptrajecten, beheers- en/of onderhoudsomgevingen.
  • Je hebt kennis en ervaring met betrouwbaarheids- en onderhoudsanalyses en relevante methodes en tools (FMECA, RCM, etc.).
  • Je bent proactief en neemt initiatief om de ADSE diensten op gebied van Reliability & Maintenance verder te ontwikkelen.

Wat mag jij van ons verwachten?

  • Je krijgt de mogelijkheid voorop te lopen in de ontwikkeling van Reliability & Maintenance processen, methodes en tools. Denk hierbij aan ontwikkelingen op gebied van Predictive Maintenance.
  • Je krijgt de mogelijkheid je netwerk uit te breiden door deel te nemen aan relevante netwerken en daarmee aan de invulling van je eigen projecten en werkzaamheden.
  • Je kunt voor gerenommeerde klanten gaan werken in de volledige levenscyclus van het transportsysteem: van samenwerking in innovatieve onderzoeksprojecten tot ondersteuning van fabrikanten, gebruikers en regelgevers.
  • Je kunt kennis en ervaring opdoen in al onze marktdomeinen (luchtvaart, rail, defensie en maritiem).

Application form

See what ADSE can do for you