Senior Expert Systems Engineering
Back to archive
ConsultingHBO/WOHoofddorpAll Markets

Wanneer past deze vacature bij jou?            

Het is jouw ambitie om als expert op het vakgebied van Systems Engineering onze klanten te adviseren bij hun productontwikkeling van ontwerp tot end of life. Door actief mee te denken met klanten help je hen en je collega’s om structuur aan te brengen in het ontwikkelproces en grip te krijgen op behoeften en eisen van alle belanghebbenden. Het gaat jou om de methodiek en je wordt enthousiast om het Systems Engineering gedachtengoed uit te dragen in al onze markten.

Wat ga je doen?

Met jouw visie, kennis en ervaring op gebied van Systems Engineering adviseer je onze klanten bij de gestructureerde ontwikkeling van hun transportsystemen. Je adviseert daarbij ook op deelgebieden van Systems Engineering, zoals Configuration Management, Stakeholder Management, Requirements Management, Risico Management en de mogelijkheden die Model Based Systems Engineering tools bieden. Je maakt elke complexe situatie inzichtelijk, door jouw heldere manier van structureren en presenteren. Op basis van jouw kennis en ervaring kies je de passende aanpak voor elk type klant en situatie. Je leert klanten Systems Engineering toe te passen door de aanpak en methode te presenteren, de klant te helpen uitvoeren en indien gewenst trainingen te ontwikkelen en geven.

Wat verwachten wij van jou?

  • Je hebt een afgeronde HBO of WO technische opleiding (zoals systems engineering, technische bedrijfskunde, werktuigbouwkunde, elektrotechniek, maritieme techniek of aerospace engineering).
  • Je hebt aantoonbaar kennis van en ruime ervaring met Systems Engineering, Configuration Management, Stakeholder Management, Requirements Management, Risico Management standaarden, methodes en Model Based Systems Engineering tools.
  • Je hebt een netwerk op het vakgebied van Systems Engineering en je vindt het belangrijk om te investeren in dit netwerk.
  • Je zet jouw kennis en ervaring in om processen bij onze klanten blijvend te verbeteren, collega’s te trainen en te coachen en je draagt jouw kennis en ervaring over aan klanten en collega’s.
  • Je kunt op diverse niveaus in organisaties jouw advies communiceren en presenteren.

Wat mag jij van ADSE verwachten?

  • Je krijgt de mogelijkheid voorop te lopen in de ontwikkeling van (Model Based) Systems Engineering.
  • Je krijgt de mogelijkheid je netwerk uit te breiden door deel te nemen aan relevante Systems Engineering netwerken en daarmee aan de invulling van je eigen projecten en werkzaamheden.
  • Je kunt voor gerenommeerde klanten gaan werken in de volledige levenscyclus van het transportsysteem: van samenwerking in innovatieve onderzoeksprojecten tot ondersteuning van fabrikanten, gebruikers en regelgevers.
  • Je kunt kennis en ervaring opdoen in al onze marktdomeinen (luchtvaart, rail, defensie en maritiem).

Application form

See what ADSE can do for you